Fysiotherapie Haarlem-Oost

Binnen onze veelzijdige praktijk vinden we het belangrijk, dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun klachten en de eigen gezondheid goed op willen bouwen.

Het startpunt van de behandeling is uw hulpvraag. Wij werken volgens de richtlijnen, maar kunnen individuele aanpassingen daarin nodig vinden om tot een optimaal resultaat te komen. Een behandelplan wordt daarom samen met u vastgesteld.

Allerlei factoren die van invloed zijn op uw klachten kunnen worden besproken. Bijvoorbeeld: U heeft pijn in de rug, vooral op uw werk en de werkplek is niet goed ingericht.. Wij adviseren hoe u deze werkplek beter kunt inrichten en bieden u een training en behandeling aan om zo sterk mogelijk te worden, zodat u klachtenvrij uw werk weer kunt doen. Dat de klachten verdwijnen is vaak niet voldoende; het is meestal beter om zo fit mogelijk te worden om een goede buffer te hebben voor de belasting waaraan u bent blootgesteld. Het kan ook zijn dat emotionele spanningen uw lichamelijke klachten uitlokken of verergeren. Wij begeleiden u hierbij en kiezen samen met u behandelvormen die u weer in balans kunnen brengen.

U wordt zoveel mogelijk op de door u gewenste tijd behandeld, onze openingstijden zijn ruim! Binnen onze praktijk vindt u vele specialisaties. Door veelvuldig overleg kan gebruik worden gemaakt van de kennis en specialismen van de andere collega’s. Alle medewerkers staan in het kwaliteitsregister fysiotherapie en er zijn met vele verzekeraars contracten afgesloten.